Meteen naar de inhoud

Jaar Lezing Kaartlegging

85,00

Bestel hier jouw persoonlijke 2021 jaar lezing voor het huidige jaar met behulp van tarot kaartlegging. Opgenomen op video en altijd privé terug te kijken wanneer je wilt. Wees voorbereid op het jaar en de maanden die komen gaan. Krijg inzicht in de energie vibraties door het jaar heen uitgelegd door Kathye.

Laat in het ‘EXTRA INFORMATIE’ veld bij afrekenen je volledige naam, geboortedatum en e-mail achter en ontvang de lezing binnen maximaal 72 uur (afhankelijk van drukte) retour.

Jaar Lezing Kaartlegging

Bestel hier een jouw 2021 jaar lezing met behulp van tarot kaartlegging. Opgenomen op video en altijd privé terug te kijken wanneer je wilt. Wees voorbereid op het jaar en de maanden die komen gaan. Krijg inzicht in de energetische vibraties die gedurende het jaar op je pad zullen komen. Dit alles helder uitgelegd door Kathye.

Wil je weten hoe het jaar er voor jou uit gaat zien? Of wil je dit bestellen voor iemand anders?

Door deze kaartlegging en video lezing met uitgebreid overzicht te bestellen, weet je wat je per maand kunt verwachten voor het huidige jaar 2021. Kathye legt de tarot kaarten duidelijk op tafel en doorgrond de connecties en betekenis van de kaarten op heldere wijze.

Laat in het ‘EXTRA INFORMATIE’ veld bij afrekenen je volledige naam, geboortedatum en e-mail achter en ontvang de lezing binnen maximaal 72 uur (afhankelijk van drukte) retour.

Wil je liever geen voor opgenomen video lezing?

Kies dan uit de andere lezing en consulting opties die ik voor je beschikbaar heb:

• Telefonisch consult (meer informatie / direct bestellen)
Simpelweg ouderwets bellen. Vooraf (pre-paid) afrekenen en boeken voor 30, 60, of 90 minuten consult.

• Live video chat (meer informatie / direct bestellen)
Een tarot kaartlegging via Live Video Stream Chat. Je ziet de kaarten die op tafel liggen en kunt tegelijkertijd vragen stellen aan Kathye. Alleen 60 minuten optie mogelijk.

Liever eerst eens kijken hoe mijn voorspellingen in het algemeen zijn?

Abonneer je dan op mijn nederlandstalig YouTube kanaal. Bekijk daar mijn wekelijkse, maandelijkse en kwartaal Tarot Horoscoop lezingen. Zo ook voor alle sterrenbeelden.