Meteen naar de inhoud

Over Kathye

Kathye Kaan Helderziend Spiritueel Consultant

Over Kathye, helderziend spiritueel coach

Ik ben een helderziend quantum heler, lichtwerker en spiritueel coach. Al een behoorlijk aantal jaren help ik mensen met mijn gave.

Mede door het gebruik van tarot kaarten en het toepassen van numerologie. Daarmee focus ik mijzelf op intuïtieve lezingen en energie voorspellingen.

Ik heb gemerkt dat dit voor veel mensen een frisse kijk levert op tarot & horoscoop voorspellingen en lezingen.

Mijn specialisaties bevinden zich op het gebied van Zielverbindingen -Zielsverwanten & Tweelingzielen-, Energie Vibraties, 3e, 4e en 5e-dimensie vraagstukken, astrologie, numerologie, maar ook contact met overleden dierbaren.

Alles is energie en dat is waar ik op reageer. Maar ook u en de rest van de mensen om u heen. Door de combinaties als uw dierenriem teken, de trilling in uw stem en uw probleemstelling in acht te nemen. krijg ik automatisch boodschappen van mijn gidsen door. Tegelijkertijd maken de specifieke variabelen van uw element teken (Aarde / Lucht / Vuur / Water), het voor mij mogelijk verbanden te leggen.

Graag help ik u een verklaring te vinden, diepere betekenis te zoeken of opheldering te verkrijgen over uw probleemstelling of vraagstuk. Innerlijke blokkades zijn er om opgelost te worden zodat niets uw spirituele groei en ontwikkeling (of die van uw naaste of familielid) in de weg staat.

Ik stuur u veel liefde en licht, en wellicht spreken we elkaar snel. Kathye K.

Over Kathye: Helderziende en Spiritueel Consultant. Tarot legging en Horoscoop lezingen.

Service & product overzicht

Persoonlijke tarot lezing

Door gebruik te maken van mijn gave, tarot kaarten, jouw sterrenbeeld uit de dierenriem en geboortedatum. Maar ook jouw specifieke situatie en vragen.

Telefonisch consult

Eén op één vraag en antwoord over jouw specifieke probleem of situatie. Denk daarbij aan spiritueel advies of gewoon een luisterend oor.
Ook Engelstalig mogelijk.

Live video chat

Een lezing of consult via video conference met bijv. FaceTime of Google Duo. Daardoor één op één vraag en antwoord maar je ziet ook direct welke kaarten op tafel liggen.