Meteen naar de inhoud

Mijn e-Book

mijn e-book Removing The Veil Of Illusion - A Guide To Ascension door Kathye Kaan Spiritueel Coach & Consultant

Mijn e-Book ‘Removing The Veil Of Illusion – A Guide To Ascension’

Dit e-book* gaat over mijn reis naar spiritueel ontwaken en hoe het jou kan helpen jouw weg te vinden. Bijvoorbeeld beschreven met ‘real life’ ups en downs. Die tegelijkertijd inzichten gaven en een holistische manier van leven deden inluiden.
(*alleen engelstalig)

Removing The Veil Of Illusion, waarom?

We zijn allemaal een onderdeel van een groter bewustwordingsproces van de mensheid. Daarmee enorme verandering toebrengend aan de wereld zoals we het nu kennen. Met de bedoeling dat alle mensen zich gaan afvragen: is mijn perceptie op wat gaande is nog steeds onderdeel van een illusie?

Of kijk ik al door de laag met onzin heen en ben ik zo ver dat ik de waarheid kan herkennen? Daarom is dit boek een soort gids wat je helpt de zweem van illusie te verbreken. Waardoor je de voorwaartse stappen kunt maken naar verlichting en je hogere zelf te vinden.

Mijn e-Book Removing The Veil Of Illusion - A Guide To Ascension door Kathye Kaan, Spiritueel Coach en Consultant
lees het ebook Removing The Veil Of Illusion door Kathye Kaan

Na veel bloggen en vloggen was het onvermijdelijk dat ik mijn e-book zou schrijven. Ik draag dit boek op aan mijn moeder, vader, zoon en grootmoeder, die mij gezegend hebben met de liefde, bescherming en het vertrouwen dit pad te kiezen als een quantum heler. Als gevolg hebben zij mijn leven op een unieke manier gevormd en geraakt, wat mij geholpen heeft vooruit te gaan. Mijn ouders en grootmoeder hebben mij altijd ‘gepusht’ andere paden in het leven te onderzoeken. Bovendien heeft hun geloof en vertrouwen in mij, me geïnspireerd naar de maan en sterren te grijpen en met niets minder genoegen te nemen. Dat is waar ik mijn stip op de horizon heb geplaatst. Om uiteindelijk de hemel te bereiken waar mijn ouders en grootmoeder nu vertoeven.

Er is meer in het leven dan je ogen kunnen waarnemen. Onderzoek het. Onderga het. Open je hart en wordt wakker. Ervaar de wonderen van ons universum. Met dat gezegd wil ik mijn dank uitschrijven naar de bron van ons bestaan, mijn gidsen, engelen en geesteswereld. Zonder hun inzichten zou dit boek nooit geschreven zijn…

Kathye’s e-Book heeft me veel geholpen antwoorden te vinden op mijn spirituele verlichting en ascentie vragen. Haar ‘out of the box’ denken kwam op mij verfrissend over en heeft me geïnspireerd mijn Hogere Zelf te vinden!

Waar gaat dit e-Book exact over?

We zijn allemaal op deze Aarde gekomen om de schaduwkant van onszelf zo veel mogelijk te leren kennen en ervaren.

Als unieke ziel hebben we ervoor gekozen om dit te ondergaan. Daarmee deel uit makend van de verandering op aarde tijdens het huidige ascensieproces.

Dit is in het algemeen de achtergrond van het e-boek ‘Removing The Veil Of Illusion’.

Het is aan jou, als een individueel wezen van licht en vrije wil, om de waarheid te accepteren of deze op een bewust niveau af te wijzen.

De keuze is aan jou en jou alleen. Het is ook jouw keuze om deze ‘sluier van illusie‘ los te laten of eraan vast te houden.

Dit e-boek is een gids om je te helpen de ‘sluier van illusie’ te begrijpen en los te laten. Tegelijkertijd geeft het andere manieren aan de noodzakelijke stappen voorwaarts te zetten naar verlichting en ascensie.

Zoek, lees, luister en je zult zeker vinden waar je naar zoekt.
Fijne reis!