Meteen naar de inhoud

Tarot Kaartlegging Video

Persoonlijke Tarot Kaartlegging Video door Spiritueel Coach en Helderziend consultant Kathye Kaan

Direct duidelijkheid met een persoonlijke Tarot Kaartlegging Video

Wil je meer weten over een bepaalde situatie? Denk dan eens aan een persoonlijke Tarot Kaartlegging Video.

Hiermee ga je dieper in op onbewuste krachten, gevoelens en waarheden. Op basis van jouw vragen en aandachtspunten, neem ik de kaartlegging video sessie op. Daardoor kun je de video privé tot oneindig terug kijken.

Waar moet je aan denken bij het bestellen van een persoonlijk tarot kaart lezing?

Wat wil je weten?

Denk goed na wat je wilt weten over een bepaalde situatie of persoon. Zoals, wat is het onderwerp? Zijn er andere personen die met dit onderwerp te maken hebben? Of, wat is het thema?

Denk aan de tijd

Als je voor een 45 minuten lezing kiest, hou dan rekening met het aantal vragen. Bijvoorbeeld, 10 vragen kunnen niet beantwoord worden in een lezing van 60 minuten. Hou als vuistregel 1 vraag per 15 minuten aan.

Noteer de info

Noteer je volledige naam, geboortedatum en je vragen bij het afrekenen in het ‘extra informatie‘ vlak. Wil je meer weten over een ander specifiek persoon? Noteer dan ook zijn of haar naam en geboortedatum.

Tarot Kaartlegging opties

Kies uit voorgedefinieerde onderwerpen

Ik heb een aantal onderwerpen en thema’s voor gedefinieerd voor jouw gemak. Met de bedoeling jouw geboekte tijd, optimaal te kunnen benutten. Een compleet overzicht aan tarot kaartlegging opties vind je hier.

Hoe bestel ik een tarot kaartlegging?

 1. Kies het onderwerp van de tarot kaartlegging

  Bijvoorbeeld een algemene van 45, of 60 minuten. Of een voor gedefinieerde zoals een 2020 jaar lezing, of tweelingziel en zielsverwant lezing.

 2. Noteer je vragen bij afrekenen

  Noteer je naam, geboortedatum en vragen in het ‘extra informatie‘ veld bij afrekenen. Hou bij een algemene tarot kaartlegging rekening met ongeveer 1 vraag per 15 minuten.

  Hoe Bestel Ik Een Telefonisch Consult Met Spiritueel Coach Kathye Kaan

 3. Plaats je bestelling door af te rekenen

  Dat kan met iDeal en vrijwel alle credit cards.

 4. Check je e-mail voor bevestiging en eventuele updates

  Normaal gesproken ontvang je de lezing binnen 24 uur op het e-mail adres opgegeven bij afrekenen. Echter kan dit in drukke periodes tot 72 uur duren. Hier vind je de link naar je lezing die je ten alle tijde kunt afspelen in een afgeschermde omgeving. Tegelijkertijd hanteren we dit adres voor eventuele correspondentie.

Heb je liever geen voor opgenomen lezing?

Geen nood. Ik bied bijvoorbeeld ook de mogelijkheid op een Live Video Chat. Net zoals een video lezing, alleen LIVE met behulp van video messaging. Bijvoorbeeld FaceTime of Google DUO. Geïnteresseerd?

Waarom kiezen voor een Tarot Kaartlegging Video van Kathye?

Een Tarot Kaartlegging van Kathye is een prima hulpmiddel om in contact te komen met het onbewuste of je Hogere Zelf. Om daardoor oplossingen te vinden voor je vragen. Maar je ook te helpen met het manifesteren van je dromen.

Ik help je met de tarot, de belangrijkste informatie op tafel te krijgen: de kennis van binnenuit. Wereldwijd wordt tarot gebruikt als één van de meest gebruikte instrumenten voor inzicht en zelfreflectie. Probeer het nu in combinatie met mijn helderziendheid en kennis van astrologie en numerologie.

Tarot kaartlegging video reviews

Ik stond versteld dat Kathye met een paar persoonlijke details en haar tarot kaarten zo’n gedetailleerde video lezing kon afleveren. Tegelijkertijd confronterend, maar dat is uiteindelijk ook het doel. Daardoor klopte het als een bus.

Mariska van der Sluys

Dank je wel voor je lezing! OMG! Ik blijf tegen mezelf zeggen dat het onmogelijk is dat je alle vragen en twijfels uit mijn hoofd en hart in één tarot kaartlegging hebt kunnen stoppen. Er zijn dagelijks momenten waarbij ik naar de hemel kijk en me af vraag waarom ik me hier niet thuis voel. Deze lezing sprak tot mijn geest. Toen de Neptunus kaart verscheen was ik klaar. Eindelijk voel ik me weer levendig! Dank je wel!

T.B.