Privacybeleid

Wie zijn we

Kathye Kaan NL
Ons website-adres is: https://kathyekaan.nl.
Contact: info@kathyekaan.nl


Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Update 28-05-2019:
Kathye Kaan NL heeft de reactie mogelijkheid op artikelen en pagina’s op deze website gesloten. Reacties geplaatst na deze datum zijn dus niet meer mogelijk en kunnen er op dat vlak geen gegevens meer verzameld worden.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

Kathye Kaan NL verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
• Voor- en achternaam
• E-mailadres
• IP-adres
• Internetbrowser en apparaat type
• Demografische gegevens leeftijd/geslacht (indien ingelogd met een Google account)

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Uitleg over cookies die wij opslaan is als volgt.

Functioneel: Cookies die er voor zorgen dat deze website naar behoren functioneert
Analytisch: Cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Gegevens die met deze cookies worden verzameld, worden gecombineerd en geaggregeerd ten behoeve van statistische analyse. Kathye Kaan NL maakt hiervoor gebruik van Google Analytics.

Wij maken geen gebruik van remarketing cookies en blijven u niet achtervolgen met advertenties wanneer u onze cookiemelding accepteert.

Kathye Kaan NL gebruikt functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Kathye Kaan NL gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Cookies worden niet gebruikt om op maat gemaakte content en advertenties aan te bieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door jouw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Kathye Kaan NL gebruikt cookies om winkelwagen content te identificeren en bij te houden in onze online winkelomgeving. Alleen ter bevordering van het proces. Wij gebruiken alleen cookies die een veilige en vlotte winkelervaring en betalingsafronding garanderen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s van ons Kathye Kaan NL YouTube kanaal, afbeeldingen, berichten, updates van onze Twitter feed. Ingesloten inhoud van andere websites gedraagd zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om de gebruikerservaring van onze website te optimaliseren.


Betalingen

Uw betalingsgegevens worden verwerkt door betalingsverwerking softwarepartijen PayPal en Stripe. De cookies die we daar voor plaatsen verzorgen een veilige verwerking met de hoogst mogelijke vorm van gebruiksgemak.


Met wie we jouw data delen

Kathye Kaan NL deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst/order en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting of opdracht. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst (order) om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. De gegevens die voor een lezing (order) specifiek worden doorgegeven bewaren wij niet, delen wij niet en slaan wij niet op.

Browsing

(Sommige van) uw (browsing) data kan gedeeld worden met de volgende partijen om de gebruikerservaring te verhogen en vergemakkelijken en voor Kathye Kaan NL om een zo accuraat mogelijke service te kunnen verlenen:

• YouTube (Bekijk hun volledige Privacy Policy hier )
• Twitter (Bekijk hun volledige Privacy Policy hier )
• Google (Bekijk hun volledige Privacy Policy hier )
• WePay (Bekijk hun volledige Privacy Policy here)
• PayPal (Bekijk hun volledige Privacy Policy hier )
• Stripe (Bekijk hun volledige Privacy Policy hier )
• Really Simple SSL (Bekijk hun volledige Privacy Policy hier )
• WooCommerce (Bekijk hun volledige Privacy Policy hier )

Als je bent ingelogd bij Google, YouTube, Twitter of PayPal EN je bekijkt kathyekaan.nl dan kunnen deze partijen gegevens verzamelen.

Gegevens die aangeleverd worden voor lezingen worden niet gedeeld met WELKE derde partij dan ook en worden niet opgeslagen en bewaard na de verleende service. Indien u kiest voor een video lezing gaat u er mee akkoord dat de uitkomst van uw verleende gegevens dmv de lezing zichtbaar zijn, al dan niet verwerkt in de uitkomst, als privé video stream voor u en u alleen middels het YouTube platform.

Betaling

Uw betaalgegevens en order informatie wordt gedeeld met WooCommerce, PayPal en Stripe om een veilige betaalervaring te garanderen. De data die u daarbij deelt op deze website wordt bewaard en beveiligd op onze webserver en geanonimiseerd door onze hosting provider (Your Hosting) na 24 uur.


Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Kathye Kaan NL bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
• Gegevens worden opgeslagen in onze klantendatabase welke jaarlijks wordt gecontroleerd op actualiteit.

Indien u kiest voor een video lezing wordt de uitkomst van uw verleende gegevens in de vorm van een privé video stream voor altijd (afgeschermd) bewaard op het YouTube platform. Indien u de lezing gezien heeft en de video verwijderd wilt hebben van het platform, dient u een verwijder bericht te sturen naar Kathye Kaan NL. Wij verwijderen dan binnen 24 uur permanent de desbetreffende video van het YouTube platform. U gaat er dan mee akkoord dat eventuele restituties of herleidingen mbt de desbetreffende lezing niet meer mogelijk zijn.


Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om jouw eventuele verleende toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Kathye Kssn NL en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van jouw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van je persoonsgegevens sturen naar info@kathyekaan.nl. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.


Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Akismet

Akismet detecteert informatie van u als u een bericht plaatst op onze website. Het bekijkt of u een echt persoon bent (geen bot) en beschermt daar mee uw gegevens alsmede de veiligheid van onze website. Akismet is een spam service die er voor zorgt dat aanvallen van buitenaf ook buiten onze site blijven. Eventuele gegevens van u die verzameld worden bij het plaatsen van een bericht zijn uw IP adres, user agent, referrer en eventuele site url, naast uw naam, gebruikersnaam, email en het bericht zelf.
• Akismet (Bekijk hun volledige Privacy Policy hier en hier)


Contactinformatie

Kathye Kaan
KvK:
BTW:
Email: info@kathyekaan.nl


Aanvullende informatie

Hoe we jouw data beveiligen

Kathye Kaan NL neemt de bescherming van jouw gegevens zeer serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Onze server is SSL beveiligd en gebruikt de laatste encryptie standaarden.
Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op.

SSL

Onze SSL add-on(s) / plugin gebruikt en verbruikt geen van uw persoonlijke en identificeerbare gegevens. Daarom is de GDPR niet van toepassing op deze plugin of gebruik van deze plugin op onze website.
Vind de privacy policy van de plugin maker hier

Google ReCaptcha

Kathye Kaan NL maakt voor de website en services gebruik van ReCaptcha. Uw gebruik van ReCaptcha is onderhevig aan het Privacybeleid en de Gebruiksvoorwaarden van Google.
ReCaptcha wordt alleen gebruikt ter voorkoming van spam en misbruik.

Akismet

Zie eerder item hierboven.
Update:
Als normale gebruiker zullen uw gegevens dus niet opgeslagen worden aangezien de berichten sectie op Kathye Kaan NL gesloten is.

Welke datalek procedures we geïmplementeerd hebben

Op onze website worden alle bezoeken en interacties op ongeregeldheden gecontroleerd met behulp van up-to-date software en plugins zoals beschreven en vermeld eerder op deze pagina.

Daarnaast worden alle gehoste zaken gemonitord door de hosting provider Your Hosting.

Wanneer deze of andere bronnen doen vermoeden dat de hier verzamelde gegevens in handen van ongeoorloofden zijn terechtgekomen, zal Kathye Kaan NL zich uiteraard houden aan de meldplicht datalekken. Zie voor details https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/beveiliging/meldplicht-datalekken.

Van welke derde partijen we data ontvangen

Wordt vervolgd.

Wat voor geautomatiseerde besluiten we nemen en profilering we doen met gebruikersgegevens

Kathye Kaan NL neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker Kathye Kaan NL) tussen zit.

Openbaarmakingsverplichtingen van de industrie

Kathye Kaan NL is niet gebonden aan enige openbaarmakingsverplichtingen van de industrie.


Disclaimer

Een consult of lezing uitgevoerd door Kathye Kaan is geen vervanging van een psychiater, huisarts, medisch specialist of advocaat. Indien u serieuze fysieke of psychische klachten heeft dient u ALTIJD een arts te raadplegen. Een consult of lezing uitgevoerd door Kathye Kaan NL ga je aan op jouw specifieke verzoek en ga je aan vanuit jouw vrije wil. Kathye Kaan NL is niet verantwoordelijk voor een onbevredigend resultaat van een lezing. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het ontvangen van een lezing.

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@kathyekaan.nl, dan verwijderen wij deze informatie.