Meteen naar de inhoud

Tweelingzielen en Zielsverwanten

Tweelingzielen en Zielsverwanten | Door Kathye Kaan - Helderziend Spiritueel Coach en Consultant

In de formulering van spirituele partnerschappen, tweelingzielen en zielsverwanten moeten de mechanica van relaties begrijpen. Waarom doen ze wat ze doen en waarom en waar komt hun gedrag vandaan?

Wat is een Tweelingziel?

‘Twin Flame’, ook wel tweelingzielen, zijn letterlijk de andere helft van onze ziel. We hebben elk slechts één tweelingziel en normaliter na splitsing van de twee is ieder zijn of haar eigen weg gegaan. Keer op keer incarnerend om menselijke ervaringen op te pakken voordat ze weer bij elkaar komen.

Idealiter gebeurt dit voor beiden in hun laatste levens op deze planeet, zodat ze samen kunnen ‘ascenderen’, evolueren naar een hogere dimensie. Je hebt dus waarschijnlijk nog niet veel levens met je tweelingziel beleeft.

Elk van de tweelingziel is een complete ziel, niet een halve. Het is hun taak om meer geheel en evenwicht te brengen in hun vrouwelijke en mannelijke kanten. In de meest ideale variant voordat ze herenigd worden met hun tweeling zodat verlichting kan plaats vinden.

Deze reünie is van twee complete en hele wezens. Je zou kunnen zeggen dat alle andere relaties in ons leven een oefening zijn geweest voor de (laatste) tweelingziel variant, de ultieme relatie.

Wat is een Zielsverwant?

Zielsverwanten zijn onze ziel familie. De familie die we al levenslang tegenkomen en waar we veel levenservaringen mee op doen. De familie die ons helpt groeien en evolueren. Om karma te creëren en ongedaan te maken.

Volgens oude wijsheid, als de ziel wordt geboren of neer daalt vanuit de Bron, wordt het gemaakt in een groep. De zielen in deze groep zijn onze zielsverwanten. Diegenen die erg in de opmaak frequentie op ons lijken. Daarna wordt de ziel verdeeld in tweeën, waardoor de tweelingziel ontstaat.
 
Een Zielsverwant is iemand waar je je gelijk mee voelt op zielniveau en met wie je veel ervaringen gedeeld hebt. In verschillende levens en in diverse soorten relaties. Bijvoorbeeld als broer en zus, ouder en kind, beste vrienden maar ook romantische relaties.

Er is een diepe liefde voor elkaar en een spirituele band die hen onderscheidt van de oppervlakkigheid met de meeste andere mensen in je leven. Ook gaan gesprekken over het algemeen de diepte in, over persoonlijke groei en dienstbaarheid om de wereld een betere plek te maken.

Hierdoor kunnen we vele zielsverwanten in ons leven tegenkomen, ze helpen ons spiritueel te groeien.

Meer weten over Tweelingzielen en Zielsverwanten? Vraag het Kathye, spiritueel en helderziend consultant

Meer weten over Tweelingzielen en Zielsverwanten?

Altijd al willen weten wie in je persoonlijke situatie een Tweelingziel is of nu juist een Zielsverwant? En of het bijvoorbeeld relatie heeft met sterrenbeeld eigenschappen? Vraag om een lezing of maak een bel afspraak.