Meteen naar de inhoud

Heb ik mijn Tweelingziel al ontmoet?

Heb ik mijn tweelingziel al ontmoet? Door Kathye Kaan - Helderziend Spiritueel Coach

Tweelingziel reünies zijn de meest voldoening gevende relaties die we als mensen kunnen aangaan. Op alle niveaus. Maar tweelingziel koppels zijn uiterst zeldzaam op onze planeet en voor een goede reden, die verderop zal worden toegelicht.

De evolutie van de Tweelingziel

Desondanks komen we er achter dat meer en meer tweelingzielen elkaar nu vinden. Dit komt namelijk als gevolg van de versnelling van spirituele transformatie. Dit betekend kansen voor de evolutie van onze ziel zodat we die allemaal kunnen ervaren. Mensen evolueren, leren en genezen in zo’n hoog tempo dat ze sneller klaar zijn. En daardoor open staan voor de reünie met hun tweelingziel. Waar vroeger verschillende levens nodig waren om te leren en te genezen, maken mensen de transformatie nu in jaren of zelfs maanden door. Alles door de verbazingwekkende snelle stand van het ‘gaspedaal’ die wij en onze planeet ondergaan.

Steeds meer tweelingzielen proberen nu samen te komen om onze planeet te helpen en de mensheid te helpen ‘pushen’ naar een hoger bewustzijn.

Wanneer tweelingzielen bij elkaar komen, gebeurt dat voor een soort van ‘spirituele service-werkzaamheden’. Dat is hun primaire reden voor het vinden van elkaar. Omdat door hun samen komen een enorme stoot van creatieve energie wordt vrijgegeven voor hun gezamenlijke missie. Steeds meer tweelingzielen proberen nu samen te komen om onze planeet te helpen. En daarmee de mensheid te helpen groeien naar een hoger bewustzijn.

Intensiteit

Echter, veel van deze pogingen tot hereniging mislukken omdat de mensen individueel nog niet helemaal klaar zijn. De intensiteit van een tweelingziel unie is simpelweg te heftig. Het is intenser dan elke andere vereniging, omdat deze intensiteit op zielniveau is. In tegenstelling tot het fysieke of zelfs emotionele lichaam. Dit betekent niet dat er geen goede portie aantrekkingskracht is op die niveaus. Alleen de sterkste aantrekkingskracht is die van de geest, het spirituele. Dit is een van de onderscheidende kenmerken van een tweelingziel.

Veel mensen denken dat ze hun tweelingziel hebben gevonden, omdat de aantrekkingskracht zo intens is. Maar dat is bijvoorbeeld een karmische aantrekkingskracht. Eén bestaand uit de behoefte van lust (lichamelijk verlangen), in plaats van de heilige liefde van tweelingzielen.

Vragen over jouw Tweelingziel?

Denk je soms dat je jouw Tweelingziel nog niet tegen gekomen bent? Is je relatie met een Tweelingziel niet wat je verwacht had? Wil je meer weten over je persoonlijke situatie?

Jouw kans om je tweelingziel te ontmoeten en samen te blijven hangt af van hoe geëvolueerd je ziel is. Hoeveel van jouw bagage uit dit en vorige levens heb je gewist? De grootste reden voor tweelingzielen om zich af te scheiden na het tot elkaar komen is hun individuele emotionele bagage. In de aanwezigheid van jouw tweelingziel, kan er niets tussen jullie komen. Niets kan blokkeren in de nabijheid van je tweeling. Dit betekent dat alles wat je zelf nog niet genezen hebt voor genezing naar boven komt!

Hereniging van Tweelingzielen

Als tweelingzielen herenigen, ervaren beiden een versnelling van hun spirituele groei en bewustwording. Ze gaan in een hogere versnelling leren over esoterische wijsheid en het ervaren van andere staten van bewustzijn. Ze hebben meestal samen niet zo vaak tijd doorgebracht in hun reeksen levens op deze planeet. Zodoende kan hun achtergrond verschillend zijn.

Toch is er een diepe link en overeenkomst van de geest, die bijna griezelig gelijk is. Bijvoorbeeld een bijna spiegelbeeld van jezelf zien als je kijkt naar je partner. Of het herinneren toen je voor het eerst uit elkaar ging in het verre verleden. Begeleiding is sterk in deze relaties en normaliter één of beide hebben geen moeite om te communiceren met de geest. Hun verbinding is telepathisch en elkaar knuffelen  is als thuiskomen voor voeding.