Meteen naar de inhoud

De kenmerken en symptomen van Tweelingzielen

De kenmerken en symptomen van Tweelingzielen | Door Kathye Kaan - Helderziend Spiritueel Coach

Kenmerken en symptomen van ontwaakte tweelingzielen (Twin Flames’) of zielsverwanten, zijn overal online te vinden vandaag de dag. Het misleidende is dat sommigen van deze websites of pagina’s niet gewijzigd zijn in de laatste 50 jaar of meer. Het is belangrijk om te begrijpen dat spiritueel ontwaken voortdurend verandert, groeit en elke dag evolueert.

Met die gedachte in het achterhoofd, veranderd elk segment in de samenleving. Daarom dient de informatie over tweelingziel reizen en de verdere versnelling van de ervaring van het bewustzijn, ook constant te worden herzien en aangevuld.

Verzameld vanaf 2010 zie je hieronder opsommingen van kenmerken en symptomen van tweelingzielen. Samengesteld uit het persoonlijke ontwaken van Mel Brand, Nicole Hibbs, maar ook mijzelf en diverse andere tweelingziel koppels die vergelijkbare ervaringen hebben meegemaakt. Geestelijke groei is voortdurend, het nooit stopt, zelfs onder tweelingzielen.

1 Hogere zelf | 2 Verbinding met de andere ziel | 3 Bewust van incarnaties | 4 Altijd één geweest | 5 Lichaam-, gedachte-, geestesfrequentie | 6 Tijdslijn, dimensies, extra levensvormen | 7 Groei en verlichting | 8 12 Chakra’s systeem | 9 Karma | 10 Voortdurende staat van beweging | 11 Seksuele energie | 12 Oneindigheidssymbool | 13 Programmering en activatie | 14 Incarnatie | 15 Missie | 16 Bewustwording

16 kenmerken en symptomen van Tweelingzielen


1: ‘Hogere Zelf’

Ontwaakte tweelingzielen hebben een volledig geïncarneerd ‘hogere zelf’ en ze hebben tussen de twee van hen een gedeelde ‘hogere zelf’.

2: Verbinding met de andere ziel

Ontwaakte tweelingzielen met een hogere zelf hebben een directe verbinding met de andere ziel of de bron in essentie. Als zodanig hebben ontwaakte tweelingzielen geen behoefte aan externe informatiebronnen of ze simpelweg niet nodig. Voorbeelden daarvan zijn bijvoorbeeld ‘verlichte’ meesters, engelen of buitenaardse entiteiten.

3: Bewust van incarnaties

Ontwaakte tweelingzielen zijn zich volledig bewust van hun in het verleden geplande en geselecteerde incarnaties, die werden gekozen voor de ontwikkeling van vaardigheden en psychologische ontwikkeling voor hun missie in dit huidige leven.

4: Altijd één geweest

Ontwaakte tweelingzielen zijn zich volledig bewust dat ze nooit leven na leven op zoek zijn geweest naar elkaar. Ze zijn altijd één geweest en op de hoogte van elkaars aanwezigheid en verblijfplaats. Daardoor zijn Zielsverwanten (Soulmates), reïncarnerend leven na leven, de zielen die voortdurend verlangen naar elkaar.

5: Tweelingziel in lichaam, gedachte en geestesfrequentie

Ontwaakte tweelingzielen zijn de belichaming in de fysieke realiteit in mannelijke en vrouwelijke vorm. Ze manifesteren zich als tweelingzielen in lichaam, gedachten en geestesfrequentie.

Tekens en symptomen van ontwaakte tweelingzielen. Door Kathye Kaan, spirtueel en helderziend consultant

Ik mis kenmerken en symptomen van Tweelingzielen maar denk toch dat ik aan het ontwaken ben?

Wil je meer weten over je persoonlijke situatie? Schroom niet contact op te nemen. Boek een persoonlijke lezing of consult.

6: Tijdslijnen, dimensies en extra levensvormen

Ontwaakte tweelingzielen onder de leiding van de opper ziel, hebben gecreëerd in verschillende tijdslijnen, dimensies en extra levensvorm wezens in de realiteit. Deze wezens worden de essentie zelf, alternatieve levens, goden essenties, of ziel extensies genoemd.

Wanneer tweelingzielen zijn ontwaakt tot een bepaalde frequentie van geestelijke volwassenheid in de fysieke realiteit, zullen ze op een energetische manier elk van hen het energetisch lichaam van deze originele ziel extensies integreren. Naar mate de tijd vordert zullen zij het bewustzijn, de kennis, wijsheid en ervaring van deze ziel extensies vergaren en omarmen. Dit is het nieuwe sjabloon gepresenteerd door Jezus en Maria Magdalena voor de evolutie van de mensheid, 2000 jaar geleden.

7: Groei en verlichting

Ontwaakte tweelingzielen zijn in staat om de groei en verlichting van de etherische lichamen te versnellen. Door de leiding van de opper ziel in zichzelf en in het etherische lichaam van andere individuen. Daarmee zijn Tweelingzielen een sjabloon.

8: Het 12 chakra’s systeem

Ontwaakte tweelingzielen functioneren middels een 12 chakra’s systeem. Niet door een 7 chakra’s systeem aangezien dit het oude sjabloon is van de mens.

9: Karma, opvallende eigenschap en indicatie van Tweelingzielen

Ontwaakte tweelingzielen hebben hun etherisch lichaam gezuiverd en gereinigd. Karma bestaat niet in een tweelingziel unie. Waardoor tweelingzielen die karma prediken, karma creëren.

10: Voortdurende staat van beweging in tijd

Ontwaakte en gefuseerde tweelingzielen hebben een volledig functioneel etherisch lichaam meridiaan systeem. Daardoor zijn zij zich volledig bewust hoe dit meridiaan systeem te moduleren. Dit gebeurt met behulp van energie frequenties van de planetaire ‘line-up’.

Ze functioneren door een niet-lineaire multidimensionale staat van bewustzijn omdat zij deze mogelijkheid hebben. Hun bewustzijn van evenementen zoals 11-11-11 of 12-12-12 is een andere uitdrukking van de frequentie waar ze al toegang tot hebben binnen hun chakra systeem. Dit betekent, dat tweelingzielen zich altijd in de staat van deze eeuwige frequentie bevinden. Terwijl anderen het gevoel ervaren van een nieuwe energie. Bijvoorbeeld: een ruimteschip wat voor de eerste keer ‘hyper drive’ ervaart. Tweelingzielen zijn altijd in ‘hyper drive’; een voortdurende staat van zowel achterwaartse als voorwaartse beweging in de tijd.

Tweelingzielen proberen steeds meer samen te komen om onze planeet te helpen en de mensheid te helpen groeien naar een hoger bewustzijn.

11: Heer en meester over seksuele energie

Ontwaakte tweelingzielen zijn heer en meester over hun seksuele energie. Hierdoor zijn ze bewust in staat te bewegen en te circuleren door, de door hun lichamen getransmuteerde seksuele energie, co-creatieve handelingen. Daardoor worden ze niet geregeerd door hun seksuele energie.

12: Oneindigheidssymbool

Ontwaakte tweelingzielen hebben een energieveld of energielichaam, gevat binnen dat energieveld, wat een cijfer 8 of het oneindigheidssymbool vormt. Aangesloten bij beiden op een bepaalde manier. Als gevolg kan dit patroon van energie gezien worden door een zeer getrainde helderziende. Als dit patroon niet zichtbaar is bij één of beide individuen, zijn ze geen tweelingzielen.

13: Programmering en activatie van het lichaam

Ontwaakte tweelingzielen worden niet gestimuleerd door emotionele reacties van energetische afdrukken of sporen, gevat in het etherische lichaam. Daardoor zijn vrij van veel emotionele reacties. Ze ontdekken het ware potentieel en de aard van het emotionele lichaam, dat een belangrijke bron van energie is die gebruikt kan worden voor hogere spirituele groei. Als voorbeeld, het etherische lichaam bevat de programmering. Het emotionele lichaam de activatie, vergelijkbaar met de brandstoftank en een auto. Als zodanig, ontwaakte tweelingzielen zullen in het algemeen een helder en stralend energieveld of aura hebben, die geen emotionele inhoud bevat wat het aura veld een gouden of zilveren tint met stralende uitbarstingen van roze geeft.

14: Incarnatie

Wanneer één ziel wezen zich in tweeën splitst voor een geplande incarnatie, zullen beide samen incarneren. Zij kunnen beide wellicht niet incarneren in de fysieke werkelijkheid, maar een andere realiteit of tijdslijn kiezen. Men blijft nooit in het geestelijke gebied, als de andere nog geïncarneerd is. Dit is een illusie gecreëerd door individuen in de fysieke realiteit.

15: Grootste eigenschap of indicatie: De missie staat op één

Er zijn tweelingzielen, die in het plannen van hun aardse missie bewust kiezen, voorafgaand aan het aangaan van het fysieke, om niet samen te komen. Zij wensen gescheiden te blijven na een eerste ontmoeting. Omdat op een opper ziel niveau, afhankelijk van de ziel groep of cultuur waarin zij incarneren, hun missie meer vruchten kan afwerpen. Daardoor kunnen ze meer doen of betekenen. Dit zal heel moeilijk te begrijpen zijn voor sommigen op het bewuste niveau, maar de missie heeft prioriteit nummer één.

16: Bewustwording

Op dit moment op onze planeet aarde zijn er enkele honderden sets van ontwaakte en gefuseerde tweelingzielen die samenkomen in balans en service. Er zijn honderden andere net ontwakende of slechts gedeeltelijk ontwaakten, omdat ze gevangen zitten in overtuigingen en patronen die hun oorsprong als zodanig alleen hier in deze realiteit vertroebelen. Ook de meeste van deze ontwaakte tweelingzielen manifesteren zich in verschillende segmenten van de maatschappij buiten de lichtwerkers & de ‘new age’ gemeenschap. Daardoor zijn belangrijke kenmerken en symptomen van deze tweelingzielen; het niet eens bewust zijn van het feit dat ze tweelingzielen zijn. Ze volbrengen hun missie rustig en discreet zonder fanfare en veel ceremonieel gedrag.

Dit zijn eigenschappen en indicaties van Tweelingzielen die bekend zijn. Weet jij er meer? Laat het me weten.