Meteen naar de inhoud

Tweelingziel relaties: de 7 verschillende fases

Kathye Kaan blog artikel: De 7 verschillende fases van Tweelingziel relaties.

Tweelingziel relaties: de 7 fases

Bij het doorlopen van de fases binnen tweelingziel relaties, is het de kunst om tot de laatste ‘Harmonisering’ fase te komen door zo min mogelijk te lijden. Dit is mogelijk door de ‘Test’, ‘Crisis’ en ‘Wegloop’ stadia te omzeilen. Dit kan worden volbracht door jezelf continue gedurende het gehele proces over te geven aan de almachtige.

1 > Erkenning van en tijdelijk spiritueel ontwaken
2 > Testen
3 > Crisis
4 > Dynamiek van de ‘wegloper’
5 > Overgeven
6 > Glans
7 > Harmoniseren

Fase 1: Erkenning

Karakteristieken van fase 1 binnen tweelingziel relaties:
Beide tweelingzielen herkennen elkaar op ziel niveau en voelen alsof ze de ander al een keer ontmoet hebben. Als gevolg omgeven synchroon lopende gebeurtenissen deze unie…

De hart chakra’s openen zich en beide zielen smelten snel samen in een 3e unie van energie. Met de bedoeling voor beide tweelingzielen een versnelling van spiritueel begrijpen te ervaren.

Het doel van de ‘Erkenning en tijdelijk spiritueel ontwaken’ fase:

Om de ziel zijn levens missie geheugen te activeren en om ieder van de 2 naar grotere hoogten van bewustzijn te helpen ontwaken.

Fase 2: Testen

Het aanvankelijk tijdelijk spiritueel ontwaken vervaagt. Het ego ‘kleine ik’ duikt opnieuw op… Als voorbeeld denk daarbij aan één of beide tweelingzielen die proberen de relatie in het ‘oude model’ te drukken. Het model van liefde, samenzijn en relaties in zijn geheel. Doordat het relateert aan zijn of haar wensen vanuit het geloof systeem van het ego.

Als gevolg daar van steken innerlijke conflicten de kop op. Tweelingen ‘herkauwen’ over wat ze geleerd hebben hoe hun geliefde ‘moet zijn’ en hoe relaties worden verondersteld hen te dienen. Tegelijkertijd voelen beide tweelingen zich simultaan geïnspireerd en omvergeworpen door de kracht van de unie. Daarnaast komt twijfel opzetten, wat één of beide tweelingen aanzet hun geliefden kritisch en met argwaan te bekijken.

Het doel van de ‘Test’ fase:

Om gedateerde mentale concepten over relaties naar voren te halen en weg te werken.

De fases binnen Tweelingziel relaties. Door spiritueel consultant Kathye Kaan

Vragen over jouw Tweelingziel relatie? Of een specifieke fase?

Geen idee in welke fase je zelf zit? Dan wel je partner? Wil je meer weten over je persoonlijke situatie?

Fase 3: Crisis tijdens tweelingziel relaties

Karakteristieken van fase 3:
Tijdens deze crisis realiseert de tweeling zich dat het zijn of haar egoïstische gedachten over relaties moet verwerpen of zijn of haar geliefde aan de kant moet zetten. Het moeten verwerpen van de ‘kleine ik’ of geloof en wensen gebaseerd op de identiteit om een hogere expressie van Liefde te kunnen omarmen, kan tot koppigheid en angst leiden.

Angst kan de boventoon gaan voeren, die zeer normale disfunctionele emotionele patronen in gang kan zetten. Door in die opkomende patronen te verblijven kunnen ze herkend worden en losgelaten worden.

Daardoor zullen beide tweelingen tot elkaar komen. Resulterend in diverse cycli om te binden, biechten, vergeven en liefde bedrijven. Waardoor men angst overwint. Deze rituelen zorgen bovendien voor een goede smering tussen de energie velden van hogere niveau’s van bewustwording bij beide tweelingen.

Het doel van de ‘Crisis’ fase:

Om mogelijkheden te creëren voor het helen en volwassen worden van de mentale en emotionele lichamen.

Fase 4: De dynamiek van de wegloper

Karakteristieken van fase 4:
De menselijke ego is van nature bang voor vernietiging in het oog van een goddelijke vereniging van bewustzijn, gecodeerd binnen een Tweelingziel unie. Het pijn lichaam neemt de overhand en oude overlevingsmechanismen van het ego (de welbekende ‘laatste druppel van het glas azijn) steken daarmee de kop op. Zoals emotionele en mentale patronen als tarten, weerstand, manipulatie, boosheid, straffen en oordelen.

Daarna raakt één of beide tweelingen overspoeld met diepe pijn die voelt als afwijzing en verlatenheid op ziel niveau. De ondraagbare ziel niveau pijnen leiden er toe dat één of beide tweelingen zich fysiek terugtrekt en daardoor communicatie blokkeert als gevolg van angst en futiliteiten. Eén of beide tweelingzielen probeert zonder succes de originele verenigde harmonie te herstellen.

Het doel van de ‘Wegloper’ fase:

Om beide individuen voort te stuwen richting de almachtige voor heling en het volwassen worden van het spirituele lichaam.

Opmerking: de verleiding om deel te nemen aan een ego strijd van terugtrekken is erg verlokkend en voor velen moeilijk te weerstaan. Dit is waarom vele tweeling zielen nooit de staat van overgave, glans en harmonie bereiken.

Niet vergeten, er is geen ruimte voor oordelen bij tweelingziel koppels. Hierdoor leert iedere ziel veel van het bewandelen van het eigen pad en door het kiezen middels zijn of haar eigen wil. Resulterend in jouw liefdevolle gedachten die ervaren zullen worden door je geliefde in het onderbewustzijn, wat hen weer sterk houdt.

Fase 5: Overgeven binnen tweelingziel relaties

Karakteristieken van fase 5:
De richting en het resultaat van de relatie wordt overgegeven aan de almachtige in volle overtuiging dat de unie onder goddelijke bescherming valt. Dat wat het beste is en uiteindelijk de laatste fysieke harmonisering zal verzorgen wordt geaccepteerd. Het zal boven komen wanneer het tijd is. (Als resultaat moeten beide tweelingen verlichting bereiken om fysiek tot harmonie te komen).

De ‘wegloper’ tweeling krijgt de ruimte en vrijheid om te evolueren in zijn of haar eigen tijdsbestek op zijn of haar eigen weg. Op dit punt komt de frequentie van mededogen terug waardoor het zichzelf handhaaft. De tweeling die zich overgeeft houdt als gevolg een ruimte in zijn of haar hart voor de geliefde gedurende een periode waarin de geliefde het leven volledig exploreert om tot een verlicht persoon te worden. Als voorbeeld kan dit een periode zijn van het kanaliseren van onvoorwaardelijke liefde voor kunst, muziek, schrijven, leren, een actieve service verlening of een creatieve manier van uiten.

Doel van de Overgave fase:

Om bij beide zielen te helpen om het Ego los te laten, regelmatige communicatie met de almachtige te ontwikkelen en een rotsvast vertrouwen in de almachtige te tonen om te doen wat goed is, waar en wanneer dat ook moge zijn.

Fase 6: Zelf realisatie, Verlichting en Glans

Karakteristieken van fase 6:
Het ego of ‘kleine ik’ sterft en de energie van de almachtige kracht neemt het lichaam over. Dit leidt verder tot een compleet spiritueel ontwaken en arriveert bij volledig ontwakende goddelijkheid. Met als doel goddelijke liefde uit te stralen, in plaats van naar romantische liefde te zoeken.

Tegelijkertijd bereikt het emotionele, mentale en spirituele lichaam van de ziel die zich overgegeven heeft, de volledige volwassenheid.

Doel van de Glans fase:

Het vaststellen een flow aan goddelijke liefde naar buiten toe middels het lichaam en werk, wat vibreert op een niveau wat de mensheid beter maakt.

Fase 7: Harmoniseren

Karakteristieken van fase 7:
Tijdens deze fase zijn beide tweelingen ‘wakker geworden’. Hierdoor komen ze samen in het fysieke om hun vernieuwde geëvolueerde energieën op te nemen, resulterend in een nieuwe dynamiek van ge-unificeert potentieel.

Als resultaat integreren beide tweelingen volledig in de 3e energie van onvoorwaardelijke liefde op een manier dat anderen beïnvloed worden in het openen van hun harten.

Doel van de Harmonisering fase:

Het vervullen van de eigenlijke missie van de Tweelingziel Unie.

Tweelingziel relaties komen in je leven om je te helpen met het belichamen van de vibratie van onvoorwaardelijke liefde.